Solceller platta tak2019-10-15T11:16:15+02:00

SOLCELLER PLATTA TAK

Solceller platta tak

Välkommen till Paneltaket! Vi levererar solceller till villor, företag och offentliga byggnader oavsett hur lutningen ser ut på taket. Det är relativt vanligt att till exempel större industrilokaler och bostadsrättsföreningar har någorlunda platta tak, det vill säga tak med under 5 grader i lutning. För att installera solceller på platta tak använder vi ballast system som läggs ovanpå taket. Då blir det stabilt och rätt installerat så att solenergin tas tillvara på ett optimalt sätt.

 

Solceller oavsett behov

Vi på Paneltaket har gedigen erfarenhet och kompetens inom solceller och levererar helhetslösningar till våra kunder oavsett var de befinner sig. Givetvis utgår vi alltid ifrån våra kunders behov och önskemål men vi strävar också alltid efter att dela med oss av vår erfarenhet så att lösningen blir så optimal som möjligt. Oavsett om du har ett sluttande eller platt tak så kan vi hjälpa dig med solceller. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller!

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi