Med Paneltaket som trygg partner är det enkelt att gå över till förnybar energi genom solceller.

Lösningar

Solpaneler för platta tak

Vid tak under 5 graders lutning använder vi ballast system som läggs ovanpå taket, vanligtvis större industrifastigheter eller bostadsrättsföreningar använder detta system.

Solpaneler för sluttande tak

Solcellerna fästes i taket med fästanordning baserat på underlag. Plåttak, falsad, takpannor etc.

Bilden visar solceller

Takintegrerade solpaneler

Solcellerna installeras ovanpå takläkten integrerat och snyggt! Om man ändå skall bygga nytt, alternativt byta ut sitt tak är detta en väldigt kostnadseffektiv lösning. Kostar ungefär lika mycket som utanpåliggande och panelerna fungerar både som takmaterial och elproduktionsenhet.

 Läs mer här:       

SolTech

För de personer som vill bygga om sitt tak alternativt bygga nytt och ha solceller som ser ut som ett vanligt tak.

En Grymt fin lösning som gör att ert tak kommer betala tillbaka sig till skillnad ifrån ett klassiskt tak.

Laddstolpar för bilar – EVBox

Elbilarna kommer explosivt och varje hushåll och företag kommer behöva det snarast. Paneltaket har lösningar för större anläggningar eller mindre.

bild pa batteri solpaneler

Batterilager för hus

Ett bra komplement för solceller är batterilager där huset kan använda större del utav de egenproducerade elen själva istället för att sälja ut det på nätet.

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa er hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

Så här jobbar vi

Loading...

Paneltaket

Paneltaket brinner för natur och energi. Paneltaket samarbetar med skola, kommun, företag och privatpersoner – alla som behöver solpaneler.

Vi tar ansvar för hela kedjan, från förstudie till installerad anläggning och driftsättning. Vi arbetar som spindeln i nätet för er och efter leverans skall ni kunna känna er helt nöjda.

Varje kunds förutsättningar är unika och därför gör vi alltid en utförlig undersökning på plats vid varje projekt. Vi samlar dokument, avläser givare, fotograferar, mäter avstånd mer mera. Allt för att vi ska kunna ge er den bästa möjliga lösningen.

Vi hjälper er även att anmäla er anläggning som mikroproducenter om ni håller er under 43,5 kW eller 100 A samt övriga dokument som bygglov, elcertifikat och solcellsbidrag. Det är lite administration bakom en sån här anläggning men vi på Paneltaket hjälper er genom hela processen så att det inte skall bli en anledning för er att inte investera grönt och smart!

En solcellsanläggning är en komplex anläggning. Med vår hjälp kommer ni från start få ett system som ger er den bästa investeringen.

bild pa paneltaket