Solceller bostadsrättsföreningar och företag2019-12-02T14:27:54+01:00

Solceller till bostadsrättsföreningar och företag

Solceller Bostadsrätt & Företag

Vi hjälper bostadsföreningar med solceller dagligen

Solcellsanläggning

Välkommen till Paneltaket! Vi har gedigen erfarenhet av att jobba med större solcellsanläggningar åt bland annat företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan hjälpa er hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning. Med andra ord är vi heltäckande inom solceller och större solcellsanläggningar. Detta medför en trygghet för dig som kund eftersom vi har kompetensen som krävs för att lyckas med denna typ av projekt.

Varför välja Paneltaket när det kommer till solcellsanläggning

Med Paneltaket har ni en trygg partner som specialiserar sig på att arbeta med solcellsanläggningar åt företag och bostadsrättsföreningar. Här på vår hemsida finner du flertalet referenser som visar vilka projekt vi arbetat med under senare tid. Eftersom det ena projektet inte är det andra likt kommer vi självklart att göra en fullständig kostnadskalkyl åt just ditt företag eller bostadsrättsförening innan du bestämmer er för att investera!

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar rörande våra lösningar.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi