Med Paneltaket som trygg partner är det enkelt att gå över till förnybar energi.

Referenser

Vi på Paneltaket har lång erfarenhet i branschen och vet att varje projekt är unikt. En solcellsanläggning är komplex och kräver en utförlig undersökning – med Paneltaket har ni en trygg partner. I bagaget har vi bred kunskap om flera olika projekt. Här kan ni se vad vi gjort tidigare och vad våra kunder säger om oss!

Älvstranden

Kommunprojekt

Kommunprojekt med 85 kW ballastsystem där man kan följa produktionen i entrén. ROI på 8 år med 80 000 kWh/år i öst/väst läge som ger en bredare produktionskurva och jämnar då ut produktionen över dagen.

Lokatten

BRF i Göteborg

Bostadsrättsförening i Göteborg som investerat smart i 85 kW och även konsoliderat ihop sina abonnemang för elmätare för att tjäna in ännu mer pengar på detta. En displaylösning i nedgången till garaget gör att de boende kan se hur mycket deras tak numera producerar av förnybar energi.

Takintegrerade solcellspaneler

Nybyggnation med takintegrerade solcellspaneler till företag i Malmö. 17 kW med 55 st glas-glas 300 W monokristallina paneler som fungerar som tak. Luftspalt, rätt lutning och inklädnad av plåt gör att det uppfyller samtliga byggkrav.

Varför lägga ett tak och sen solceller när man bygger nytt? Det är mycket snyggare att använda solcellerna som byggmaterial och integrera dem i byggnationen. Detta tak kommer betala tillbaka sig efter ca 10-15 år till skillnad ifrån ett vanligt oproduktivt tak!

Produktionslokal

Ballastsystem och Solaredge 151 kW. 504 st monokristallina solceller med dubbeloptimering. Stor fokus på hög kvalitet för en kund som kräver mycket ström i sin produktion.

Lantbruksfastighet i Skärgården

Nya PERC tekniken med 72 st 290 W paneler med SolarEdge för att se produktionen i telefon, dator eller padda. Panelerna har 30 års effektgaranti och installeras med optimerare bakom panelerna för optimal produktion för varje enskild panel.

Bilden visar exempel på solceller på bostadsrättsförenings tak.

Bostadsrättsförening i Herrljunga

SolarEdge smart monitor lösning så att samtliga i bostadsrättsföreningen utvinns och sparas med hjälp av anläggningen.
234 st 320W paneler som är placerade på det sätt att man får jämn produktion och använder större del utav producerade elen själva.

Projektet var med i Alingsås Tidning för god lösning och smart satsning.

Stort plåttak är optimalt för solceller

Plåttak på byggnad i Kungsbacka Kommun som använder mycket el. Det kan inte vara bättre förutsättningar för solceller än tomma tak riktade mot söder och med hög jämn förbrukning av el.

Bilden visar solpaneler på tak, byggda av Paneltaket.

Företag Mölndal

50 kW system ballast söderläge där företaget stolt kan visa kunderna hur mycket förnybar energi som utvinns ifrån systemet ifrån en display. De kan även visa sina anställda ifrån deras telefoner eller datorer hur mycket de sparar genom detta.

torasskolan solpaneler

”Paneltaket gjorde ett mycket bra arbete åt oss och levererade enligt tidplan.”

Skola i Kungsbacka, 33 kW anläggning, Solaredge smart monitorfunktion.

”Paneltaket gjorde ett mycket bra arbete åt oss och levererade enligt tidplan. Utbildningsprojektet ihop med gymnasiet fungerade mycket bra tack vare projektledarens goda kommunikationsegenskaper. Solcellsinstallationen genomfördes på ett kundorienterat sätt vilket gjorde det enkelt att hantera ändringar och kompletteringar”

lantbruks fastighet solpaneler

Lantbruksfastighet med eternittak

Tak med eternit kan också utnyttjas för elproduktion med solceller men installationsprocessen tar lite längre tid.
Lantbruk får rikligt med bidrag med!

15 kW anläggningen är ifrån märket SolarEdge och panelerna är Jinko som har 30 års effektgaranti.

Solpaneler villa

“Snyggt och effektivt jobb! Stort tack för allt!”

7 kW anläggning i Särö som blev ett bra komplement till deras nyinstallerade pump.
Anläggningen monitoreras ifrån iPad, telefon och dator för att se hur mycket el man producerar, hur många träd man sparar, hur mycket CO2 utsläpp som avlastas med hjälp av detta system samt hur mycket pengar man tjänar.

Solpaneler villa

“Rekommenderas!! Suverän helhetslösning och proffsigt bemötande!”

En 11 kW anläggning i Särö som blev otroligt lyckad eftersom panelerna täcker hela taket så att man får en känsla av att den är integrerad.
Anläggningen är uppkopplad med Monitor-funktion ifrån SolarEdge som gör att man ser produktion i telefonen.

Solpaneler villa

Anläggning i Varberg på bostad och garage

15 kW anläggningen är ifrån SolarEdge och panelerna ligger på både bostadstaket samt garaget för maximal utvinning.

Panelerna har effektgaranti på 30 år och systemet är uppkopplat med monitor-funktion för att se momentan utvinning.

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.