Kontakt Varberg2019-12-04T15:09:11+01:00

KONTAKTUPPGIFTER VARBERG

Solenergi, Solceller & Solpaneler i Malmö

Solceller Varberg

Välkommen till Paneltaket, vi levererar helhetslösningar inom solceller och solpaneler i bland annat Varberg med omnejd. Tack vare omvandlingen av solenergi till el genom solceller bidrar du omgående till en mer hållbar miljö men även till en lägre elkostnad som märks i den egna plånboken. Det är alltså en vinst för alla inblandade. När solen lyser på solpanelen produceras el och får du ett överskott av el kan du sälja elen eller installera batterier som lagrar elen så du har nytta av den när solen gått ner.

 

Adress & Öppettider

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

måndag08–17
tisdag08–17
onsdag08–17
torsdag08–17
fredag08–17
lördagStängt
söndagStängt

Pris på solpaneler 

Det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu. Det är en kostnadseffektiv investering. Elen har blivit dyrare och samtidigt har solcellerna har gått ner i pris och blivit effektivare. Det vill säga att solenergi lönar sig. Våra solpaneler har ett fördelaktigt pris och ligger högt i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen.

Prisbild

En standardvilla där det finns 4 personer i hushållet, ca 8000 kWh kostar ca 130 000 kr ex moms.

Kostnad för en större anläggning där vi räknar på ca 43 000 kWh kostar 450 000 kr ex moms

Återbetalningstiden är ungefär 8 år. Här är det en avkastning på 12–13 % på din investering.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa oss för att höra mer.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi