Kontakt Mölndal2019-12-04T15:06:12+01:00

KONTAKTUPPGIFTER MÖLNDAL

Solenergi, Solceller & Solpaneler i Mölndal

Solceller Mölndal

Vi på Paneltaket levererar helhetslösningar inom solceller och solpaneler i bland annat Mölndal med omnejd. På grund av omvandlingen av solenergi till el genom solpaneler bidrar du i direkt form till en mer hållbar miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Det är alltså en vinst för alla inblandade som alla tjänar på. När solen är uppe och lyser på solpanelen produceras el och får du ett överskott av el kan du sälja överskottselen eller installera batterier som lagrar så du har nytta av den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

 

Adress & Öppettider

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

måndag08–17
tisdag08–17
onsdag08–17
torsdag08–17
fredag08–17
lördagStängt
söndagStängt

Pris på solpaneler 

Priset kan skilja sig på solpaneler och solceller innan vi har hela bilden klar hur ditt behov ser ut. Men det som är säkert är det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu. De senaste åren har elen blivit allt högre i pris samtidigt som solpanelerna har gått ner i pris och solcellerna blivit effektivare. Med andra ord lönar sig solenergi. Våra solceller har ett konkurrenskraftigt pris och ligger i framkant i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen. Paneltaket har referenser inom BRF, kommun, skola, lantbruk, privat och företag.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör med totallösningar, inte endast solpaneler.

Vi har takintegrerade lösningar, utanpåliggande och kundanpassande utifrån ert behov.

Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa oss för att höra mer.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi