Kontakt Malmö2019-12-04T15:04:48+01:00

KONTAKTUPPGIFTER MALMÖ

Solenergi, Solceller & Solpaneler i Malmö

Solceller Malmö

Välkommen till Paneltaket! Vi har gedigen erfarenhet av helhetslösningar inom solenergi. Vi levererar alltså solceller och solpaneler till kunder i hela Skåne, inte minst i Malmö med omnejd. Tack vare omvandlingen av solenergi till el via solceller bidrar du till en grönare miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Med andra ord är det bra för alla involverade. När solen är uppe och lyser på solcellerna produceras el och får du ett överskott av el kan du sälja överskottet eller komplettera med batterier som lagrar elen så du nyttja den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

 

Adress & Öppettider

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

måndag08–17
tisdag08–17
onsdag08–17
torsdag08–17
fredag08–17
lördagStängt
söndagStängt

Pris på solpaneler 

Visste du att den äldsta solcellsanläggningen i Sverige är 35 år och producerar för fullt. Att detta är den bästa investeringen man kan göra.

Elpriset har det senaste åren blivit högre samtidigt som solcellerna har blivit billigare.

Återbetalningstiden är låg, garantierna långa 30 år och effektiviteten har utvecklats mycket.

Det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu.

Om du har 500 000 sek på banken får du ingen ränta på dem, om du investerar i börsen är avkastningen cirka 7 % och ändå osäkert men om du investerar i solel är det en garanterad avkastning på mellan 10–15 % resten av livet, säkrare investering får man leta efter!

Om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen för just dina behov.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar hör av dig.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi