Kontakt Lund2019-12-04T15:19:55+01:00

KONTAKTUPPGIFTER LUND

Solenergi, Solceller & Solpaneler i Lund

Solceller Lund

Välkommen till Paneltaket! Vi har lång erfarenhet av helhetslösningar inom solenergi, alltså solceller och solpaneler och levererar till kunder i hela Skåne, inte minst i Lund med omnejd. På grund av omvandlingen av solenergi till el via solpaneler bidrar du till en grönare miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Alla tjänar på det. När solen lyser på solpanelen produceras el och skulle du få ett överskott av el kan du sälja överskottet eller komplettera med batterier som lagrar överskottselen så du nyttja den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

 

Adress & Öppettider

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

måndag08–17
tisdag08–17
onsdag08–17
torsdag08–17
fredag08–17
lördagStängt
söndagStängt

Pris på solpaneler 

Priset kan skilja sig på solpaneler och solceller innan vi har hela bilden klar hur ditt behov ser ut. Men det som är säkert är det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu. De senaste åren har elen blivit allt högre i pris samtidigt som solpanelerna har gått ner i pris och solcellerna blivit effektivare. Med andra ord lönar sig solenergi. Våra solceller har ett konkurrenskraftigt pris och ligger i framkant i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen. Paneltaket har referenser inom BRF, kommun, skola, lantbruk, privat och företag.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi