Kontakt Kungsbacka2019-12-04T15:07:56+01:00

KONTAKTUPPGIFTER KUNGSBACKA

Solenergi, Solceller & Solpaneler i Kungsbacka

Solceller Kungsbacka

Välkommen till Paneltaket! Vi har lång erfarenhet av helhetslösningar inom solenergi, alltså solceller och solpaneler och levererar till kunder i bland annat Kungsbacka med omnejd. Tack vare omvandlingen av solenergi till el via solceller bidrar du till en mer hållbar miljö samtidigt som du får en lägre kostnad för elen. Då tjänar alla på det. När solen är uppe och lyser på solcellerna produceras el och skulle du få ett överskott av el kan du sälja överskottet eller installera batterier som lagrar den så du nyttja den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

 

Adress & Öppettider

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

måndag08–17
tisdag08–17
onsdag08–17
torsdag08–17
fredag08–17
lördagStängt
söndagStängt

Pris på solpaneler 

Att säga det exakta priset på solpaneler och solceller kan vi inte utan att veta hur din situation ser ut. Men det som är säkert är att elpriset de senaste åren har blivit allt högre samtidigt som solcellerna har blivit billigare men effektivare. Med andra ord lönar sig solenergi. Våra solceller har ett konkurrenskraftigt pris och ligger i framkant när det gäller kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen för just dina behov.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi