Kontakt Halmstad2020-04-22T10:48:27+02:00

KONTAKTUPPGIFTER HALMSTAD

Solenergi, Solceller & Solpaneler Halmstad

Solceller Halmstad

Välkommen till Paneltaket! Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom solenergi. Vi levererar alltså helhetslösningar med solceller och solpaneler till kunder i hela Halland, inte minst i Halmstad med omnejd. På grund av omvandlingen av solenergi till el via solceller bidrar du till en hållbar miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Med andra ord tjänar alla parter på det. När solen lyser på solcellerna tillverkas el och skulle du få ett överskott av el kan du sälja överskottet eller komplettera med batterier som lagrar elen så du använda den när solen gått ner. Det är med andra ord effektiv solenergi.

Adress & Öppettider

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

måndag08–17
tisdag08–17
onsdag08–17
torsdag08–17
fredag08–17
lördagStängt
söndagStängt

Pris på solpaneler 

På förhand är det svårt att säga det exakta priset på solpaneler och solceller innan vi vet hur just dina önskemål och behov ser ut men en sak är säker och det är att elpriset de senaste åren har blivit högre samtidigt som paneler och solceller blivit billigare men samtidigt effektivare. Solenergi lönar sig, med andra ord. Paneltakets solpaneler är konkurrenskraftiga i pris men ligger även väldigt bra till när det gäller kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen för just dina behov.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa oss för att höra mer.

Nyheter

Solkraft och vindkraft nu generellt dyrare än kolkraft

Billigare med förnybart än fossila bränslen Det är numera generellt sett billigare att bygga nya sol- och vindkraftverk än att utvinna lika mycket energi genom att fortsätta driva redan upprättade kolkraftverk. Det fastslår den internationella myndigheten för förnybar energi, Irena, i en rapport. De alltmer attraktiva

Solcellsmarknaden växer! Paneltaket informerar

Ny marknadsrapport från IEA PVPS Preliminära marknadssiffror visar att den årliga globala solcellsmarknaden växte under 2019 till 114,9 GW, en ökning med 12 %  jämfört med de 102,2 GW som installerades under 2018. Den totala installerade solcellskapaciteten i slutet av 2019

Kontakta oss för en konsultation på plats

Vi kan hjälpa dig hela vägen från projektering och investeringskalkyler till installation, drift, ansökningar, genomgång och service uppföljning.

 
Bild pa samarbetspartner amar energi